Chelsea-coach Graham Potter
NOS Voetbal

Malaise bij Chelsea duurt voort: nederlaag en rode kaart voor debutant Félix

De malaise bij Chelsea duurt voort. De Londenaren gingen op bezoek bij stadgenoot Fulham met 2-1 onderuit. Debutant João Félix kreeg rood na een forse tackle op Kenny Tete.

Chelsea, onder leiding van Graham Potter, leed alweer de zevende competitienederlaag dit seizoen en blijft tiende in de Premier League. Fulham staat er met een zesde plek momenteel veel beter voor.

Stand Premier League

De Portugees Félix, nog maar net gehuurd van Atlético Madrid, mocht meteen als basisspeler debuteren bij Chelsea.

Hij scoorde niet, maar kreeg in de 58ste minuut wel de rode kaart, na een flinke tackle op Tete. De Amerikaanse international Christian Pulisic ontbrak vanwege een naar het zich laat aanzien zware blessure.

Felix is te laat met zijn tackle op Tete en krijgt rood

Willian zette Fulham na 25 minuten op voorsprong. Meteen na de rust maakte Kalidou Koulibaly de 1-1. Met een man meer zette oud-PSV'er Carlos Vinícius de thuisclub in de Londense derby op 2-1.

Hakim Ziyech viel in de slotfase nog in bij Chelsea, maar kon geen potten breken.